Overleg:SNS REAAL

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hoofdletters[brontekst bewerken]

Officieel wordt de onderneming als SNS REAAL geschreven maar dat leest niet prettig. Daarom hanteren de media de schrijfwijze met kleine letters. Alle relevante media hanteren deze spelling (Wallstreet Journal, FD, Bloomberg, Reuters) en ook in de effectenwereld doet men het zo (alle analisten). Ik stel voor dat wij het niet beter weten dan de rest van de wereld en ons conformeren aan de rest. Ik heb een apart kopje aangemaakt mbt de officiele spellingswijze.

JacobH 10 jun 2007 22:19 (CEST)[reageer]

Zoals gebruiker:Neushorn het omschrijft: Het met grote letters schrijven accentueert de merknaam onboedeld, en dat is ongewenst. Zie bijvoorbeeld de volgende zin, waarin de bedrijfsnamen zijn geschreven zoals de bedrijven ze zelf hanteren:

ABN AMRO wordt misschien overgenomen door Fortis, AEGON heeft geen interesse, ook de Delta Lloyd Groep met OHRA in de gelederen en SNS REAAL, met de bekende verzekeraar REAAL Verzekeringen heeft geen blijk gegeven van interesse.

JacobH 10 jun 2007 22:19 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op SNS REAAL. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 mrt 2018 01:07 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op SNS REAAL. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 mei 2019 09:50 (CEST)[reageer]