Overleg:Graadt van Roggenweg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

L.S.,

Gisteravond heb ik de pagina 'Graadt van Roggenweg' voorzien van enige informatie. Hierbij vind ik de aanwezigheid van een Bewonerscommissie die de belangen van de bewoners behartigt en een actieve rol speelt in de ontwikkeling van de straat, een relevant gegeven. In de tekst verwijs ik hiernaar, in het rijtje externe links heb ik een link opgenomen naar de website van de Bewonerscommissie. Ik zie dat deze link twee keer is weggehaald. Voordat ik de link er een derde keer opzet (dat zou een beetje koppig zijn), hoor ik graag waarom deze link wordt weggehaald. Naar mijn mening is dit namelijk relevant.

Ik hoor graag!

Pim de Mol

  • Beste Pim de Mol, de vewijzing naar de bewonerscommissie is naar mijn mening niet relevant voor het onderwerp en is door een collega uit het artikel verwijderd. Derhalve is opname als link ook niet meer aan de orde. Groet, --RenéV 18 jan 2009 17:19 (CET)
    • Inderdaad. Elke buurt/straat heeft wel een bewonerscommissie, dat deze ook een actieve rol speelt is fijn voor de buurtbewoners, maar is over het randje van origineel onderzoek en voldoet niet aan een neutraal gezichtspunt. Daarnaast is het teveel detail. --.....jeroen..... 18 jan 2009 17:45 (CET)