Overleg:Hein Westerouen van Meeteren

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Te verwijderen pagina's

Dit artikel is reeds genomineerd geweest ter verwijdering op de beoordelingslijst op 15 juli 2007. De behandelend moderator heeft toen besloten het artikel te behouden. Voor toelichting, zie hier.
Gelieve het artikel niet zomaar opnieuw te nomineren. Bevat het artikel grote onzin of fouten, kijk dan na in de geschiedenis of er sinds de laatste nominatie geen grote fouten zijn ingeslopen. Overleg eerst op deze pagina of doe een oproep op Wikipedia:Overleg gewenst.

Verplaatst vanaf vorige overleg pagina: Een neutraal iemand die er verder NIETS mee te maken heeft herschrijft de omstreden passages Muijz, van Meeteren of enige andere betrokkene uit de eerste hand bemoeit zich op *generlei wijze* meer met het artikel. Dus ook niet in overlegpagina's. Het artikel wordt semi-beveiligd, en de herschrijver houdt de wijzigingen eraan in de gaten Vervolgens vermijden van Meeteren en Muijz elkaar in ieder geval op Wikipedia. Als zij contact willen hebben met elkaar, doen zij dat vai de email. Schelden, beschuldigingen enz. zou dan komen te staan op een blokkade en een revert Dit houdt dus ook u in. Door de bewerkingen van anderen kan ik inmiddels uw bewerkingen niet meer terugdraaien, maar ik verzoek toch echt niet meer te bewerken op het artikel. Dit draagt niet bepaald bij aan een oplossing. Het is beter dit over te laten aan de min of meer neutrale buitenstaanders. effe iets anders 7 nov 2006 13:15 (CET)

  1. Archief tot 26 juli 2007
  1. Archief tot 19 juli 2008'

Archief aangemaakt: oude informatie opgeslagen. Niet meer actueel, wel via google oproepbaar, dus gearchiveerd. Heinwvm 19 jul 2008 22:02 (CEST)

D66 lijsttrekkersreferendum, 2006[brontekst bewerken]

Dit artikel kan een verwijzing gebruiken naar D66 lijsttrekkersreferendum, 2006. C mon 7 dec 2008 13:43 (CET)

Nieuwe baan[brontekst bewerken]

Geachte wiki-people, er is nieuwe informatie over deze man. Kan dat erop: nieuwe baan, D66 verlaten, 4e druk van zijn boek.213.46.155.180 30 mei 2009 13:38 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Hein Westerouen van Meeteren. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 sep 2017 02:59 (CEST)