Overleg:Higher Ground (Red Hot Chili Peppers)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Higher Ground)
Ga naar: navigatie, zoeken

Hier klopt echt niets van. The Red Chili Peppers brachten al vanaf hun debuutplaat in 1984 singles uit. De eerste was True Men Don't Kill Coyotes: http://en.wikipedia.org/wiki/True_Men_Don%27t_Kill_Coyotes

Higher Ground zou de eerste in NL verkrijgbare single kunnen zijn, dat weet ik niet. Maar goed, al die verschillende versies van onderwerpen op de 'andere talen versies van wikipedia' slaan ook nergens op. Houd je gewoon aan de Engelse versie, stuk overzichtelijker. - De voorgaande opmerking werd toegevoegd door 80.101.107.113 (overleg|bijdragen)

Bedankt voor je suggestie! Als je denkt dat een artikel verbeterd kan worden, schroom dan niet om het zelf te doen. Wikipedia is een wiki, dus iedereen kan bijna elk artikel bewerken door simpelweg op de bewerk-knop bovenaan de pagina te klikken. Je hoeft niet eens in te loggen (hoewel er vele redenen zijn om dat wel te doen). De Wikipedia-gemeenschap moedigt je aan om niet te aarzelen om een zinvolle bijdrage te leveren. Het is niet erg als je een foutje maakt – er is een grote kans dat ze snel opgespoord en verholpen zullen worden. Als je niet zeker weet hoe je precies een pagina moet bewerken, lees dan Help:Uitleg of probeer het uit in de zandbak. Nieuwe gebruikers zijn altijd welkom.
**Man!agO** 21 apr 2010 11:56 (CEST)