Overleg:Hotel 13

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Aan diegene die de pagina "Hotel 13" gemaakt heeft :

Ik ben een fan/kijker/lezer van Hotel 13 en ik heb een paar opmerkingen over je pagina. -"Dvd afleveringen" (onder het kader) Het boek "Race tegen de tijd" is wel al uitgekomen, ik heb het zelfs al uitgelezen. -Bij de kaders met personages : hoe lang ze komen en of het gast- of bijrollen zijn, klopt niet echt. -"De kaarten van Richard Leopold" Er is niets uitgelegd over de zilveren kaart, en volgens mij komt die ook niet voor in de serie.

Zo, dit waren mijn opmerkingen, sorry daarvoor, maar het zou niet goed zijn om andere fans verkeerde info te geven. Ik hoop snel iets te horen,

AnneHoA1D

Mevrouw Hennings[brontekst bewerken]

Ik heb bij de bijrollen een fout ontdekt, er stond dat Alice Toen de speelster en Nederlandse stem van Hotel 13 is maar dit is niet waar. De Nederlandse stem is Maria Lindes. Ik heb dit veranderd. Helaas heb ik hier geen bron voor, ik ken haar persoonlijk. YoungWiki (overleg)

Samenvatting[brontekst bewerken]

Ik heb zojuist voor de tweede keer vandaag een te uitgebreide samenvatting verwijderd. Behalve dat die samenvatting veel te uitgebreid was (na het lezen ervan hoeft niemand de serie nog te kijken), stonden er ook zinnen in als

Anna is perrongeluk in 1927 tegen een dienstmeisje gebotst en toen werd ze ontslagen maar het dienstmeisje is de oma van Lenny dus het heden is compleet veranderd, Lenny is dakloos, Victoria is gast in het hotel en verlieft op Tom, Jack is een nerd en Richard gaat trouwen met mevrouw Foster de dief van het hotel maar Tom, Anna en Liv zijn terug naar het verleden gegaan en hebben de dienstmeisje terug in het hotel gebracht zo kwam alles toch goed maar in het heden bleven ze 3 dagen weg.

Eén zin (!) die ten eerste heel erg lang is en ten tweede veel vreemde tik- en taalfouten bevat. Nou kan ik die zin wel ontwarren/verbeteren natuurlijk, maar het stond vol met dat soort zinnen. Ook klinken zinnen als ze beleefden de zomer van hun leven niet erg neutraal. Alles bij elkaar geen verbetering ten opzichte van wat er oorspronkelijk stond. Richard 15 apr 2015 16:27 (CEST)[reageer]

In de tussentijd is de ellenlange samenvatting weer teruggezet :( en daarna belangrijk uitgekleed en verbeterd :) Richard 15 apr 2015 18:08 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Hotel 13. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 aug 2017 01:57 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Hotel_13 zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 19 mrt 2022 06:15 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.