Overleg:Inazuma Eleven (manga)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Infobox gewenst. Sangam (overleg) 13 okt 2012 16:16 (CEST)

Inazuma eleven[bewerken]

Dragonhunter heb je nog nooit inazuma eleven gekeken ofzo ten eerste heeft het 3 seizoenen en Axel kwam pas midden in de wedstrijd in het team niet voor de wedstrijd. Robinn431 (overleg) 9 jan 2019 21:56 (CET)

Je moet niet dingen gaan veranderen die goed zijn Robinn431 (overleg) 9 jan 2019 21:58 (CET)

Er staat niet "Anime", maar "Manga". Er staat ook niet seizoenen, maar "Volumes" of "Delen". Anime is een vorm van animatie. Manga is een vorm van het stripverhaal (zoals Suske en Wiske e.d.). "Volumes" of "Delen" verwijst naar de hoeveelheid stripalbums. Het aantal seizoenen van de anime heeft niets te maken met de hoeveelheid stripalbums. Een snelle blik op anderstalige wiki's geeft er 10 (met bronnen) zoals het er dus stond. Je wijziging was bovendien niet gemotiveerd of voorzien van een bron.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 10 jan 2019 19:53 (CET)
Overigens het klopt dat ik het nog nooit echt gezien heb. Sportmanga of anime is niet zo mijn ding. Dus ik ben inderdaad niet zo bekend met het verhaal. Ik vind overigens niet meer direct terug waar het staat, maar over het algemeen is het ongewenst om in (de hoofdnaamruimte) de lezer aan te spreken. Het plot eindigen met een vraag (wat ik ook niet zo geweldig vind) is dat in zekere zin ook. Dus ik heb er zoiets van gemaakt. Voetbalteam is overigens ook aan elkaar geschreven, dus dat heb ik ook gecorrigeerd. Misschien is het een vorm van Engelse ziekte (taal). Mag overigens wel in overleg (tenslotte hoef je gelukkig in overleg niet foutloos te schrijven, wrsl zitten er ook fouten in dit bericht van mij). Akkoord? Een prettige dag verder.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 10 jan 2019 20:17 (CET)