Overleg:Ingmar Heytze

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Aangezien ik meer te doen heb dan gebrekkige informatie over mezelf rondstrooien, eis ik dat de heer Roepers zijn negatieve commentaar hieronder verwijdert; ik heb niets met dit artikel te maken, ik heb er geen informatie voor aangeleverd, ik heb het niet zelf in de Wikipedia gezet en ik vind het buitengewoon kwetsend dat u er voetstoots vanuit gaat dat ik dat wel heb gedaan. Wie wil weten wie ik ben en wat ik uitvoer kan terecht op mijn eigen site. Andere informatiebronnen over mijn werk zijn niet door mij geauthoriseerd.

Ingmar Heytze, 2 oktober 2004


Deze pagina lijkt sterk op http://www.epibreren.com/heytze/#anchor-bio . Er zijn echter ook verschillen met deze pagina. En toch is het knip- en plakwerk geweest, getuige de zin: "Klik hier voor een recensie daarvan". terwijl de tekst geen link is.

Ik vermoed dat de anonieme gebruiker die deze pagina heeft geplaatst Ingmar Heytze himself is geweest, maar ja, bewijzen kan ik dat niet. Maar door dat vermoeden heb ik geen zin om deze pagina bij te werken. Wat mij betreft gaat hij zo op de verwijderlijst. Wikipedia is geen podium voor kunstenaars om zichzelf te presenteren. Je schrijft geen artikel over jezelf in de wiki. Marco Roepers 26 aug 2004 19:20 (CEST)

Helemaal met je eens, maar het zal niet het eerste en zeker niet het laatste artikel zijn... Dus ik heb 't toch maar even gewikificeerd... Puck 26 aug 2004 19:42 (CEST)

Het spijt mij dat ik u valselijk er van beschuldigd heb dat u het artikel over uzelf geschreven heb. Ik zal voortaan voorzichtiger zijn met dergelijke aannames. Het artikel zal ik ter verwijdering voordragen. Marco Roepers 2 okt 2004 10:27 (CEST)
Zeer veel dank daarvoor.
Met vriendelijke groet,
Ingmar Heytze
Zoals ik hieruit begrijp, berust er op de huidige tekst geen copyright van Ingmar Heytze en lijkt de tekst inmiddels ook niet meer op bovengenoemde website, dus ik zie geen reden tot verwijdering.
Ter volledigheid heb ik de website van Ingmar Heytze erbij vermeld.
Puck 2 okt 2004 10:57 (CEST)

update[brontekst bewerken]

de site www.heytze.nl wordt niet meer bijgewerkt. Wellicht kan de nieuwe site, www.ingmarheytze.nl, in plaats daarvan worden vermeld.

Ingmar Heytze