Overleg:Johan Danen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
  1. Wat is het behalen van een "Aanvullende studie"?
  2. Wat betekent "Sinds 2000 is hij actief in de gemeenteraad van Bilzen"? Is hij lid van de raad, of bezoekt hij vergaderingen of internet over de raad?
  3. Wat betekent: "In 2014 haalde groen voor het eerst opnieuw de kiesdrempel in Limburg sinds 1999"? Ook met betrekking tot Danen?

Paul Brussel (overleg) 5 aug 2014 20:16 (CEST)[reageer]

1)Misshien moet je eens wat zorgvulidger opzoeken zoals aanvullende studie. Dat is een term gebruikt door de KUL. Eén simpele search op KUL levert [1]. Soms is dit gewoon een manama, maar soms ook niet daarom aanvullende studies van hele korte opleiidng bvb 1 jaar. Oeps, liever eens kakken op een ander zijn werk zodat ik me beter voel.
2) Ja
3) Ja ook met betrekking tot Danen.
Welkom terug, maar graag ook terug eerst opzoeken alvorens ongegronde kritiek te spuien. Vdkdaan (Gif mo sjette) 6 aug 2014 09:22 (CEST)[reageer]
1) Men behaalt geen studie, men volgt een studie, eventueel gevolgd door het behalen van een diploma.
2) Indien hij lid is van de gemeenteraad, kan men dat beter expliciet zeggen; "actief in de gemeenteraad" is niet hetzelfde.
3) Misschien is het zinvol een verband te leggen tussen de nu 'losse opmerking' over de kiesdrempel en de gevolgen ervan voor Danen.
Paul Brussel (overleg) 6 aug 2014 13:13 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Johan Danen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 apr 2019 21:19 (CEST)[reageer]