Overleg:John Hardjoprajitno

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Nationaliteit[brontekst bewerken]

In het artikel valt momenteel te lezen: "John S. Hardjoprajitno (omstreeks 1952) is een Surinaams ex-militair en politicus." Op 28 februari 2013 antwoordde de toenmalige minister Buitenlandse Zaken, mede namens staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, als volgt op vraag 5 van het Kamerlid Van Bommel: "Mijn ambtsvoorganger heeft in een brief aan de Tweede Kamer gezegd: «verdachten in het 8-decembermoordenproces met Surinaamse nationaliteit de toegang tot Nederland te zullen ontzeggen» (Kamerstuk II 20 361, nr. 165). Die casus-positie heeft zich hierbij niet voorgedaan."

Hardjoprajitno is verdachte in het proces. Had de casus-positie zich niet voorgedaan omdat Hardjoprajitno niet de Surinaamse nationaliteit bezat? Of bedoelde de minister dat Hardjoprajitno niet de toegang tot Nederland kon worden ontzegd daar hij zich reeds in Nederland bevond?

Volgens Starnieuws zou minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken in 2012 hebben vermoed dat Hardjoprajitno intussen de Nederlandse nationaliteit had verkregen. (link)

Muijz (overleg) 9 aug 2017 11:24 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op John Hardjoprajitno. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 sep 2017 20:01 (CEST)[reageer]