Overleg:Joost (Tom Poes-stripfiguur)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Joost (stripfiguur))
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Voorstel alternatieve titel[bewerken]

Zou de titel van dit artikel niet beter Joost (Tom Poes) kunnen zijn? Het is niet onwaarschijnlijk dat er meer min of meer bekende stripfiguren met dezelfde naam zijn. En als ze er nu niet zijn, duiken ze wellicht ooit nog op. De Wikischim (overleg) 10 okt 2018 18:53 (CEST)

Daar heb je wel een goed punt. Diegene die momenteel in me opkomen is wel alleen Joost uit En daarmee basta! (stripreeks). Vond ook na een paar minuten wat rondkijken Joost-van-Smith-aan-de-overkant. Wel liever niet "Joost (Tom Poes)" als titel overigens. Ik stoor me daar af en toe wel eens bij artikels van liedjes aan. Dan staat er zoiets als "Bla (Blabla)" terwijl je in dit geval niet weet wie Blabla is. Ik heb liever dat haakjes algemener wat beter begrijpbaar zijn. Dus ik zie dat liever als "Bla (lied van Blabla)" of "Bla (single van Blabla)" of "Bla (nummer van Blabla)". Nu ja, misschien is dat eerder een kwestie van smaak. Joost (Tom Poes) is inderdaad een verbetering. Echter vind ik iets als Joost (stripfiguur uit Tom Poes) nog beter, maar dat is misschien eerder toch een kwestie van smaak. Ach, beide zijn een verbetering.
Let wel op. "Joost (stripfiguur)" wordt dan best een redirect naar de dp Joost en daar staan dan nog wat links naar die pagina die je dan nog moet aanpassen (link naar dp).Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 10 okt 2018 21:47 (CEST)
Joost (Tom Poes-stripfiguur) dan misschien? Een soort compromis tussen jouw voorstel en dat van mij. Een titel kan beter nooit te lang zijn. De Wikischim (overleg) 10 okt 2018 23:21 (CEST)
Prima wat mij betreft.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 10 okt 2018 23:24 (CEST)