Overleg:Kievitwijk

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Neutraliteit[brontekst bewerken]

Ondanks de neutrale inleiding lijkt het grootste deel van het artikel, inclusief de referenties en links, meer op een pleidooi van tegenstanders dan op duidelijke informatie over het project en een gebalanceerde weergave van het debat dat gaande is over de wijk. Bij deze heb ik het dan ook geflagd als niet-neutraal. Encephalartos (overleg) 15 dec 2011 15:16 (CET)[reageer]

  • misschien is het, zonder verdere opiniëring, niet meer dan een samenvatting van àlle stemmen in het debat ? Ik heb al vaker gemerkt op wiki dat als je ook tégenstemmen aan het woord laat in een artikel, dat nogal gauw als niet-neutraal wordt aangevinkt, waar "volledig" misschien een juister label zou zijn.

Als je denkt dat er bepaalde invalshoeken onderbelicht zijn, kan ik je enkel maar aanraden het artikel te vervolledigen. Bv. met links naar artikels die het project bejubelen. Ikzelf heb er geen gevonden. Ik weet dat het tricky is om als originele auteur van een artikel zoiets te doen, maar ik heb het "niet-neutrale" label verwijderd. Het artikel staat ondertussen een jaar online, werd bij plaatsing goedgekeurd en is volgens de site-stats toch wel redelijk vaak bezocht in het voorbije jaar zonder dat er bezwaren kwamen. Voldoende grond om te stellen dat het label overdreven is. I am the great Cornholio. (overleg) 16 dec 2011 01:46 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Kievitwijk. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 31 jul 2017 17:12 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 3 externe link(s) gewijzigd op Kievitwijk. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 aug 2017 13:32 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Kievitwijk. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 apr 2018 05:17 (CEST)[reageer]