Overleg:Klimaatneutraal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik zou aan deze pagina graag een link naar een extern rapport willen toevoegen. De rapportage is informatief en een eerste weergave van een maatschappelijke discussie over klimaatneutraal. Lezers kunnen zich hiermee een beeld vormen van de kwaliteit van een klimaatneutraal initiatief. De publicatie is neutraal en er rust geen auteursrecht op. Zie [1]

Ook de stichting Milieunet stelt de publicatie beschikbaar via [2] Misschien is dat een betere link?

Niet neutraal[brontekst bewerken]

Het ganse lemma is een POV. Eigenlijk moet deze pagina genomineerd worden voor verwijdering tenzij de tekst neutraal wordt. In de gelijkstelling van het begrip "klimaatneutraal" met "CO2-neutraal" zit impliciet de (niet strikt bewezen) aanname dat CO2 voor (substantiële)klimaatverandering zorgt, én dat bovendien andere factoren (waterdamp, zonnecycli, vulkaanuitbarstingen, methaanemissie van dieren en opwarmende toendra's, gasuitwisselingen tussen oceanen en atmosfeer) dat nauwelijks zouden doen. Omdat "klimaatneutraal" dus meer kan betekenen dan alleen maar "CO2-neutraal" is het bezwaarlijk beide begrippen gelijk te stellen. Het zijn echt verschillende zaken. Dat zou ik graag gereflecteerd zien in het lemma. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Wikirud (overleg · bijdragen) 3 feb 2012 10:36 PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Klimaatneutraal. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 jun 2018 10:08 (CEST)