Overleg:Kolenkitbuurt

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Citoscores[brontekst bewerken]

(via e-mail ontvangen) Ik zou het op prijs stellen als u de informatie over de Paulusschool in het verhaal van de Kolenkitbuurt wil verwijderen. Naar mijn mening klopt uw bericht niet. De Paulusschool heeft niet een van de laagste citoscores van de stad. Ook klopt het niet dat een derde van de achtste groepers niet aan de citotoets heeft meegedaan. In 2009 hebben slechts 2 van de 23 kinderen niet meegedaan en in 2010 hebben alle kinderen meegedaan. Met vriendelijke groet, H. van Kranen.

Bron van die info (en nog steeds te vinden) is RTL Nieuws. In het artikel is dat met deze bewerking toegevoegd. Van de gemeente Amsterdam heb ik het rapport Amsterdamse resultaten primair onderwijs 2009 gedownload. Hier vind ik wel terug dat de Paulusschool de gedeelde laagste score heeft van Bos en Lommer (dat als wijk op zijn beurt de op één na laagste score heeft binnen de stad), maar in de rest van de stad zijn inderdaad nog meer dan 10 scholen met een lagere score. De prominente vermelding lijkt dus niet terecht. Hanhil 7 mrt 2010 07:56 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Kolenkitbuurt. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 aug 2017 14:29 (CEST)[reageer]