Overleg:Komrads

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vreemd om op de Nederlandstalige Wikipedia te attenderen dat de betreffende link naar een Nederlandstalige website wijst, gebruikelijk is het omdat enkel te doen naar anderstalige sites! Maar nog vreemder is het om (hier) het pdf sjabloon te verwijderen. Dus een overbodig sjabloon moet blijven en een sjabloon wat te kennen geeft dat het een pdf bestand betreft moet weg (heel bijzonder)! Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 19 nov 2020 22:41 (CET)

Niet zo vreemd als je weet dat er daar een discussie over was en dat een aanzienlijk deel van de gemeenschap het als wenslijk achtte om tussen bronnen uit andere talen aan te geven welke nederlandstalig zijn. Ook vonden velen dat als er iemand, bvb de aanmaker dit nuttig acht het niet netjes is om dit weg te nemen. Daarnaast ook voor het visuele aspect dat alle bronnen en noten gelijk genoteerd worden dan. Ik vind de juiste link er niet van. Waarom zou anders dat sjabloon bestaan? Dus overbodig is het bezwaarlijk te noemen. Daarnaast was het niet fout en hoeft het dus geen verbetering conform de richtlijn WP:BTNI. Ik heb daarom je wijzigingen teruggedraaid in een beweging. Het pdf kan dus wel want dat is wel een duidelijke verbetering. Vdkdaan (Gif mo sjette) 20 nov 2020 09:17 (CET)
Bedankt voor je uitleg als blijf ik het apart vinden daar je er vanuit mag gaan op de Nederlandstalige Wikipedia de Nederlandse taal aan te treffen en enkel een verwijzing te krijgen als het een andere taal betreft. En wat betreft fout wat je aanvoert dat woord zou ik niet willen gebruiken, enkel in mijn optiek "overbodig". Zelfs achter de schermen zie ik dat mensen File veranderen in Bestand wat dan ook niet nodig is? Maar goed, er is veel onduidelijk op Wikipedia daar de een dit doet en de ander weer totaal iets anders (maar het zij zo). Goed dat je het pdf sjabloon weer heb teruggeplaatst anders was je bepaald niet geloofwaardig overgekomen door te stellen van "waarom zou anders dat sjabloon bestaan" m.b.t. het nl sjabloon, want dat geld dan net zo goed ook voor het pdf sjabloon. Enkel vindt ik de positie achter een link gezien in andere lemmata het meestal ervoor staat persoonlijk niet de juiste plaats daar Wikipedia streeft naar een zekere uniformiteit (maar ook dat, het zij zo)! Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 21 nov 2020 00:30 (CET)
Je hebt volkomen gelijk. Ik pas het pdf ook aan naar de locatie die jij eerst maakte. Overvoorkeur kan men blijven heen en weer praten. BTNI is net dat de eerste aanmaker (en als het evenwaardig is dus niet "fout") gevolgd wordt. Ik pas het nog aan. Groet. Vdkdaan (Gif mo sjette) 21 nov 2020 17:58 (CET)
Bedankt en nog een fijne avond toegewenst! Vr. gr. Flag utrecht city.gif Antoine.01Arrow right.svgoverleg(Antoine) 21 nov 2020 18:04 (CET)