Overleg:Korg MS-10

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb het één en ander opgezocht over dit model van korg. Het is een goede samevatting van de korg ms10. waarom haal je informatie weg die ik heb toegevoegd? ik heb dit artikel completer gemaakt toch?

@RTBM (ik neem aan dat deze entry van jou is?): Ik word erg moe van je, maar goed, ik zal er op in gaan. Ik vind dat je erg slecht Nederlands schrijft, kijk eens naar de tips die je op Wikipedia kunt vinden over het schrijven van een artikel. Dan zal je schrijfstijl vast beter worden, maar ik heb inmiddels mijn twijfel over jouw bereidheid om tips aan te nemen van anderen. Maar ook inhoudelijk ben ik het opnieuw niet met jouw edits in dit artikel eens, en ik zal gedetailleerd in gaan op wat je hebt geschreven. Per zin, en let goed op.
"Ms10 is het meest standaard model uit de Korg MS reeks." schrijf je. Daar kan ik me in vinden, die blijft staan.
"Het heeft 32 toetsen, dat is bijna drie octaven" Dat is dubbelop, het sjabloon rechts op de pagina geeft al aan dat er 31 toetsen staan. Deze zin kan weg, maar ik neem je correctie mee: het zijn er inderdaad 32 en niet 31.
"en heeft een warme klassieke sound." RTBM, dit is gewoon niet waar. Read The Bloody Manual! (en niet Manuel, zoals jij jezelf noemt). Doordat de MS10 maar 1 oscillator heeft klinkt hij juist niet warm. De mijne althans niet (goh, zou hij stuk zijn?).
"Er kunnen ook andere instrumenten aangesloten worden op de ms10." Onvolledige informatie, of je moet bedoelen dat Control-voltage vanuit externe bronnen alsmede audio kan worden gebruikt om de MS10 aan te sturen, waarmee deze dan feitelijk als een filter fungeert, en in dat geval is het ook dubbelop want dat staat al in het artikel.' Kun jij eigenlijk wel lezen??
"Nog een optie wat de ms10 bied is dat je er externe effecten op aan kunt sluiten waardoor je een breder scala aan geluiden uit je korg ms10 kunt halen." Daarmee zeg je toch hetzelfde als in de vorige zin, of ben ik nou gek?
Het valt me op dat je niet goed leest. En daarom zeg ik het je nogmaals: probeer te kijken naar wat de mensen al hebben opgeschreven, je bent nu bezig vaak in andere (en vaak slechte) bewoordingen te herhalen wat andere mensen al hebben opgeschreven. Dat is storend.
Wil je trouwens a.u.b. jouw edits ondertekenen? Dat is de gewoonte hier, dat we kunnen zien wie wat heeft geschreven op de Overleg-pagina's. Je kunt snel je naam laten neerzetten met 4 tildes, deze tekens dus: ~~~~, daar maakt Wikipedia dan een ondertekening van. Groeten, Felix2036 (reageer) 2 jan 2007 21:25 (CET)[reageer]