Overleg:Kralingse Zoom (metrostation)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Verwaarlozing huidige busstation[bewerken]

Als "elke dag-" en, daarnaast jarenlange, gebruiker heb ik het busstation achteruit zien gaan. Het is aan nieuwe gebruikers bijna niet uit te leggen waarom dit station in deze staat is. Het metrostation heeft pas een verfje gehad en lijkt daardoor weer wat. Vergelijk hiermee eens het bus- en metrostation Zuidplein dat in ieder geval een stuk lichter en moderner oogt na de renovatie.

Ik heb ooit documentatie gevonden op internet over deze plannen, ik heb het alleen nu even niet bij de hand. Aan de ondernemers is beloofd (Koffietent en Bram) dat in 2009 hiermee begonnen zou worden... en toen de oude snoeptent wegging (nu flappentap) was dat al vanwege deze renovatie. --Bezeh.nl 17 jan 2010 14:21 (CET)

Plaatsing foto bord[bewerken]

Helaas werd om onduidelijke reden de foto van het bord van "commons" verwijderd. De enige reden: dit bord staat er maar tijdelijk, maar dat geldt natuurlijk voor bijna elke foto. Deze foto geeft naar mijn mening een mijlpaal weer voor het metrostation, zie ook bovenstaande discussie. Als de renovatie voltooid is zal ik de foto ook wel verwijdern....--Bezeh.nl (overleg) 22 feb 2011 21:20 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Kralingse Zoom (metrostation). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 okt 2018 02:32 (CEST)