Overleg:Kyoto (prefectuur)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 22 mrt 2007 11:16 (CET)[reageer]

Titel en Naam[brontekst bewerken]

Ongeacht wat de Nederlandse Taalunie vindt, de enige correcte schrijfwijze van de naam stelt de Japanse taal zelf vast. Na langere tijd in Kyoto te hebben geleefd, meen ik een correct oordeel te kunnen vellen: de correcte schrijfwijze luidt: Kyōto. De naam van de pagina dient ook te worden gewijzigd in Kyoto i.p.v. Kioto. Het hele geval berust op het (typisch Nederlandse) gedrag om plaats-, land- of zelfs persoonsnamen menen te moeten wijzigen. Dit is in mijn ogen ongeoorloofd. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 88.73.57.70 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Kioto (prefectuur). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 jul 2017 14:44 (CEST)[reageer]