Overleg:Lijst van Team Visma-Lease a Bike-renners

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik denk dat Rory Sutherland nog ontbreekt, die heeft volgens mij ook ooit voor Rabo gereden en toen eruit gemikt vanwege doping.

Hans Dekkers en Koen de Kort staan nu geboekt als "vertrokken naar 'amateurs'". Maar was het toen niet dat Rabo wat zat te klooien met Trade Teams 3 en espoirs.. de ploegenstructuur. Ik meen dat de veldrijders zo ook een paar keer op en naar zijn gegaan om plaats te maken in de profploeg. Waarschijnlijk zijn Dekkers en De Kort destijds teruggezet naar de categorie 'espoirs' waar later o.a. Gesink, Dekker en De Maar uit kwamen.

Gerben Löwik heeft denk ik nog een jaar bij Rabo gereden. Volgens mij was hij eerst prof geworden bij TVM, en toen 1 jaar overgestapt naar Rabo. Heerenvanjalon 21 okt 2007 15:31 (CEST)[reageer]

Beste ...,
Ik heb voor het maken van deze lijst alle jaarlijsten van de ploegen overgenomen (zie bijvoorbeeld: Rabobank (wielerploeg)/1996 voor het eerste jaar). Als je denkt dat er renners missen, kun je ze gewoon zelf toevoegen.
Als je vragen hebt over hoe het moet, of andere vragen, stel ze gerust hier of op mijn overlegpagina.
Ik hoop dat je nu voldoende weet, Rubietje88 21 okt 2007 12:18 (CEST)[reageer]
Ik heb even op de persoonlijke wikipagina's van deze 4 lui gekeken. Rory Sutherland, Hans Dekkers, Koen de Kort enGerben Löwik.
Sutherland werd in 2005 prof bij Rabo maar in de Ronde v Duitsland betrapt en ontslagen datzelfde seizoen. Dus ik heb hem toegevoegd.
Dekkers werd prof in 2004 maar reed het jaar erna weer voor Rabo-espoirs. Dus ik heb zijn vertrekbestemming aangepast.
De Kort heeft niet de kans gehad om prof te wordne bij Rabo, dus die heb ik uit de lijst verwijderd.
Löwik reed in 2001 al eens voor Rabo, kwam als neoprof van Farm Frites en ging naar Bankgiroloterij. Dus dat jaar heb ik erbij aangevuld.
Ik heb dus niet gecontroleerd of jaarlijsten volledig waren of dat je enkele dingetjes onjuist had overgenomen. Groeten
Heerenvanjalon 21 okt 2007 15:31 (CEST)[reageer]
Is helemaal goed, bedankt dat je het hebt verbeterd!
Succes verder! Rubietje88 21 okt 2007 17:12 (CEST)[reageer]

Max van heeswijk[brontekst bewerken]

er staan vraagtekens bij het team waar Max van Heeswijk nu voor zou rijden volgens de wikipedia van max van heeswijk zelf is dit Willems Veranda.

-- Is aangepast, dus niet meer relevant?

Er zijn teams die totaal niet meer bestaan, zo staat bij Karsten Kroon dat hij rijdt bij Team CSC wat nu Saxo bank is. Bruyneel huidig team ONCE ? Een keer een update hier is ook niet verkeerd. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 217.166.63.37 (overleg · bijdragen)

Updaten is geen overbodige luxe. Maar wat weerhoudt je? Paul-MD 21 apr 2009 04:54 (CEST)[reageer]

Ze bedoelen met die kolom naar welk team hij is gegaan. Ik ben begonnen met een kolom zoals jij het bedoelt. Ben niet heel erg bekent met dit dus iemand die verder wil gaan of verbeteringen heeft.

Wanneer een renner overgekomen is uit het Rabo CT is er gebruik gemaakt van de naam Espoirs Is het misschien van belang om te vermelden welke renners uit het CT voortgevloeid zijn en wie er elders vandaan komen? SEG Racing heb ik immers ook apart gebruikt en Eenkhoorn komt rechtstreeks uit de beloften vandaan.