Overleg:Lijst van drummers

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Zou lijst van drummers niet alleen personen moeten bevatten die algemeen bekend zijn als drummer. Huidige definitie is : Deze Lijst van drummers is een opsomming van personen die een drumstel bespelen en waarvan hier op Wikipedia een artikel aanwezig is. Persoonlijk interesseert het mij niet hier personen te zien die om andere redenen bekend zijn en in hun vrije tijd wel eens drummen (bijv. Najib Amhalie). Zeker niet als op hun persoonlijke pagina hierover niets vermeld staat.

Zie bijvoorbeeld zangers: Dit is een lijst van bekende zangers en zangeressen met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia. De personen in deze lijst staan algemeen bekend als zanger of zangeres, omdat zij vaak hebben opgetreden en zijzelf, of de groep waarin ze zingen, een of meer hits hebben behaald. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.95.208.221 (overleg · bijdragen)

Voor mij is de toevoeging waarvan hier op Wikipedia een artikel aanwezig is voor en lijst niet erg zinvol. Wat is dan de toegevoegde waarde ten opzichte van een categorie?
Collegiale groeten, Klaas `Z4␟` V4 apr 2021 12:15 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Lijst van drummers. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 nov 2019 15:40 (CET)[reageer]