Overleg:Lijst van gemeentelijke monumenten in Groningen (stad)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Coördinaten[bron bewerken]

Ik weet dat het geen leuk klusje is, maar het zou erg leuk zijn om ook coördinaten te hebben. Multichill (overleg) 8 nov 2012 17:55 (CET)

Vraag[bron bewerken]

Ik weet niet of iemand deze lijst wel eens update. Om een voorbeeld te geven, op deze lijst worden nu zes monumenten vermeld in de Zwanestraat, op de Cultuurwaardenkaart worden er echter nu 14 vermeld, die ik allemaal heb toegevoegd op de pagina van de Zwanestraat. Ik wil ze hier ook wel toevoegen, maar wacht nog even omdat er wellicht een keer iemand alles (botmatig?) bijwerkt. Peter b (overleg) 19 feb 2017 23:23 (CET)

Zie hier. Desondanks ben ik eind vorig jaar toch met updaten begonnen (zie hier). Het gebied begrensd door het Verbindingskanaal, de Ganzevoortsingel, de zuidzijde van het Zuiderdiep, de oostzijde van de Oosterstraat, de zuidzijde van de Poelestraat en het Schuitendiep heb ik nog gedaan, maar half januari heb ik besloten dat ik mijn tijd toch beter kan besteden. Wutsje 19 feb 2017 23:41 (CET)
OK, de link die je had geplaatst naar een persbericht van de gemeente werkt bij mij niet meer, heb je ergens een lijst gezien van al die panden? Wellicht dat ik er een keer zin in krijg. Peter b (overleg) 21 feb 2017 22:21 (CET)
Een lijst is me niet bekend, ik heb alles van de gemeentelijke CWK geplukt (waar je voor detailgegevens sowieso toch terecht komt). Wutsje 22 feb 2017 02:14 (CET)
In de lijst gaat aan de nummers die gebruikt worden op de kaart een getal vooraf, meestal 0014, wat is daarvan de betekenis, het jaar waarin de status werd toegekend? Peter b (overleg) 27 feb 2017 01:31 (CET)
Die code komt meen ik bij het CBS vandaan en staat voor de gemeente Groningen. Het getal wordt binnen Wikimedia-projecten gehanteerd om onderscheid te kunnen maken met andere gemeenten. Wutsje 27 feb 2017 21:27 (CET)