Overleg:Lijst van ridderorden in Italië

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Lijst van ridderorden in Italië. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 sep 2017 11:56 (CEST)[reageer]

Wikificeren?[brontekst bewerken]

Ik vind het een wat merkwaardig artikel dat verbeterd kan worden en ik wil dit ook graag doen. Echter heb ik een vraag.

Bij het kopje "stadstaten en andere staten van Italië" wordt per alfabetische letter een staat(je) opgenoemd. Als lezer ga je ervan uit dat al deze staten ridderorden hebben want het is niets voor niets de lijst van ridderorden in Italië. Dat er een hoop republieken zijn waarbij er geen ridderorden werden gevoerd (volgens recht) voegt naar mijn mening weinig toe.

Kan dat er niet uit? Oesermaatra0069 (overleg) 1 dec 2018 12:11 (CET)[reageer]

Inderdaad een artikel dat verbetering mag krijgen. Van mij zouden die ordeloze staten ook weg mogen, eventueel gepaard gaand met een vermelding in de inleiding onder dit kopje. Iets als: Alleen de staten die een of meerdere ridderorden gekend hebben worden genoemd. Succes met wikificeren! Mvg, Encycloon (overleg) 1 jan 2019 14:09 (CET)[reageer]