Overleg:Lijst van verkeersongevallen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Naam van dit lemma[bewerken]

Bij deze een voorstel om dit lemma te hernoemen naar Lijst van bekende dodelijke slachtoffers van verkeersongevallen. Deze naam bestond al als redirect naar het vorige lemma waar deze tabel in stond. JoostB (overleg) 4 jan 2018 21:03 (CET)

Ah, dat wist ik niet. Prima voor mij. BoH (overleg) 4 jan 2018 21:16 (CET)
Voor een volgende keer als je weer een lemma opsplitst: klik dan eerst eens op de knop Links naar deze pagina in de linkerkolom. Dan zie je of er al redirects aangemaakt zijn. JoostB (overleg) 4 jan 2018 22:57 (CET)
Dat ben ik niet van plan. Deze titel voldeed en voldoet prima voor mij. Ik geef alleen aan geen bezwaar te hebben tegen hernoeming. BoH (overleg) 4 jan 2018 23:53 (CET)
Het woord bekende hoort nooit in een titel te staan. We beschrijven tenslotte alleen bekende zaken. — Zanaq (?) 6 feb 2018 18:24 (CET)

Incomplete lijst[bewerken]

Heel leuk, zo'n sjabloon dat de lijst incompleet is, maar deze lijst is niet volledig te krijgen. Dat te denken is een illusie. Daarmee is het slechts een verstorend sjabloon en een voorbeeld van waar we niet heen willen. De Engelse WP is wat dat betreft vaak genoeg als schrikbeeld aangehaald. BoH (overleg) 5 jan 2018 17:42 (CET)

Daarmee is het slechts een verstorend sjabloon --> Dit is jouw eigen mening en ik denk daar anders over.
waar we niet heen willen ... ---> Spreek je namens meerderen? Ik denk van niet! Zeg gewoon dat dit jouw eigen mening is.
En leg dit eens uit: De Engelse WP is wat dat betreft vaak genoeg als schrikbeeld aangehaald Ik ken deze schrikbeelden niet.
Als je niet met andere meningen of inzichten kunt omgaan, dan moet je geen redacteur willen zijn op Wikipedia.
Veel wijsheid toegewenst, JoostB (overleg) 12 jan 2018 14:58 (CET)

In De Kroeg is veelvuldig discussie geweest over sjabloonplakken. De consensus daar is dat we hier niet naar artikelen willen die staan volgeplakt met sjablonen zoals op de Engelse Wikipedia. Dat is dus niet slechts mijn mening. BoH (overleg) 12 jan 2018 15:04 (CET)