Overleg:Lijst van vlaggen van Nederlandse deelgebieden

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Naar mijn mening is de volgorde van de vlaggen willekeurig gekozen (en dus fout) Iedere provincievlag heeft een bepaalde ancieniteit. Deze komt voort uit de "leeftijd" van de vlag (zie [1]. Het beste zouden de afbeeldingen ook in die volgorde, van links naar rechts en van hoog naar laag moeten komen te staan!

Helemaal mee eens. Ik wil die taak wel op me nemen als er geen bezwaren tegen zijn? Ninane 20 dec 2005 13:38 (CET)[reageer]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 3 apr 2007 00:18 (CEST)[reageer]

Ik vond de Veluwe op het internet. Misschien kan deze vlag nog toegevoegd worden, want ik heb geen idee hoehet moet

https://nds-nl.wikipedia.org/wiki/Veluwe

Maas en Waal[brontekst bewerken]

Kan de vlag van Maas en Waal worden toegevoegd. Deze vlag is ontworpen door Wim Hendriks uit Druten voor de Historische Vereniging Tweestromenland. Deze vlag is op 3 januari 2020 onthuld.

https://tweestromenland.com/werkgroepen//bestellen_vlag

https://tweestromenland.com/werkgroepen//winnende_vlag

Waterschapsvlaggen[brontekst bewerken]

Er zijn (naar mijn weten) nog geen pagina's over de vlaggen van (voormalige) waterschappen in Nederland, ookal staan er 83 op wikicommons. Aangezien dit toch ook vlaggen van nederlandse deelgebieden, of op zijn minst 'subnationale' Nederlandse vlaggen, lijkt het mij toch dat deze hier ook toegevoegd moeten worden? Wasschappelaer (overleg) 19 apr 2022 15:37 (CEST)[reageer]