Overleg:Linden (Noord-Brabant)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Linden en de 4-daagse

Op de 4e dag van de Nijmeegse 4-daagse voert de route van het 40-kilometer parcours door Linden. Het wandellegioen wordt opgewacht door de Lindenaren, die hier ieder jaar een grandioos feest van maken. Elk jaar is het hele dorp (of is het een stad?) versierd rondom een bepaald thema. In 2000 waren dit spreekwoorden en gezegden, 2001 heb ik helaas gemist. 2002 stond in het teken van HORROR, allemaal zeer bloederig en prachtig vormgegeven. Onder andere stond hier (heel toepasselijk in de 4-daagse) een quillotine waar je in plaats van je hoofd je voeten kon laten afhakken, probaat middel tegen blaren! Afgelopen jaar (2003 dus)was het hele dorp in de ban van "Het huwelijk", met als klapper een huwelijksbed met een bruidspaar onder de dekens. De bewegingen waren heel natuurgetrouw..... Ik ben reuze benieuwd wat er dit jaar op het programma staat!

Daryo 13-04-04

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Linden (Noord-Brabant). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 okt 2017 23:49 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Linden (Noord-Brabant). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 nov 2019 03:29 (CET)[reageer]

Burgemeester Hilvarenbeek[brontekst bewerken]

OUD BURGEMEESTER VAN hILVARENBEEK .VOORNAAM Rene 2A02:A44F:DDD5:1:456D:E8A1:BFC8:709D 5 jun 2022 14:29 (CEST)[reageer]