Overleg:Lou de Palingboer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Nederlands religieus leider vind ik wel een erg groot woord voor een dergelijke bizarre man. --Wvr 10 mrt 2005 09:48 (CET)

De link naar Frascati is verwijderd. Deze had totaal geen relevante relatie met het onderwerp

Er moet wel een artikel komen Frascati (Amsterdam), want ik denk dat een groot aantal lezers niet weet wie wat of waar Frascati precies is. Andries 1 okt 2006 21:16 (CEST)
  • Mijns insziens wordt in het artikel duidelijk genoeg onder welke naam hij bekend was, zonder dat we de uniforme regels hier (iemand na een vermelding met voor- en achternaam verder bij zijn achternaam vermelden) hoeven aan te passen. In de stukjes waar het over zijn volgers gaat, heeft het stuk het over Lou-volgers. Mijns insziens is het dan onnodig amicaal om hem telkens Lou te noemen (en Wiertz telkens Mien) in het overgrote stuk van de tekst waar de man simpelweg van buitenaf beschreven wordt. Dus dat heb ik aangepast Toth 22 aug 2008 17:25 (CEST)
Moet dan de titel van het artikel ook niet veranderd worden? (ik ben tegen) Handige Harrie 22 aug 2008 17:47 (CEST)
Mijns inziens ook niet. Dat is toch hoe hij bekend geworden is. Ik heb ook geprobeerd dat gegeven niet uit het stuk te halen. Ik heb alleen een onderscheid proberen aan te houden tussen een objectieve beschouwing van buitenaf en de subjectieve (want amicale) beschouwing gezien vanuit zijn volgers. Toth 23 aug 2008 00:39 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Lou de Palingboer. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 okt 2017 05:41 (CET)