Overleg:Luxemburgs voetbalelftal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Eindronde EK 1964[bewerken]

Op de pagina Nedlerlands voetbalelftal staat dat nederland op het EK van '64 luxemburg nederland in de 8e finale nederland eruit heeft laten gaan. Dan hebben ze wel een meegedaan--robbtj 5 jul 2006 20:48 (CEST).

En nu even in gewoon Nederlands, alsjeblieft. Of anders gezegd: wat bedoel je nu eigenlijk? EdY 2 sep 2006 23:18 (CEST)
Luxemburg schakelde Nederland uit in de kwalificatie. Dit was feitelijk de 1/8e finale van het toernooi, waarbij de "eindronde" bestond uit de halve finale en finale. Luxemburg heeft de eindronde destijds echter niet gehaald.

Tenue[bewerken]

een aantal weken geleden heb ik doorgegeven dat het tenue van luxemburgs voetbalelftal precies andersom moet. Hier is niets mee gedaan. Ik wil graag serieus genomen worden.

Wikipedia is een project van vrijwilligers. Daardoor kan het zijn dat het kan soms enige tijd kan duren voordat een opmerking wordt verwerkt. Alle hulp is welkom, ik nodig u uit om actief te worden. De opmerking heb ik aangepast. Miho (overleg) 30 jun 2012 17:12 (CEST)

Bijnaam[bewerken]

Voorheen stond hier als bijnaam: "De Wolven". Ik checkte op de Engelse én Letzeburgse pagina, en daar stond wel degelijk: Rode Leeuwen. Op grond daarvan heb ik het NL artikel aangepast. Kan iemand bevestigen?Astro (overleg) 16 apr 2014 16:37 (CEST)