Overleg:Macronutriënt

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Klopt niet helemaal[brontekst bewerken]

Klopt helemaal niet denk ik.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Wetenschapsfreak (overleg · bijdragen) 16 aug 2007 15:04‎ (CEST)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Onduidelijk blijft wat er volgens u niet klopt. Als u van mening bent dat een artikel verbeterd kan worden, schroom dan niet om het zelf te doen. Wikipedia is een wiki, dus iedereen kan bijna elk artikel bewerken door simpelweg op de bewerk-knop bovenaan de pagina te klikken. U hoeft niet eens in te loggen (hoewel er vele redenen zijn om dat wel te doen). De Wikipedia-gemeenschap moedigt u aan om niet te aarzelen om een zinvolle bijdrage te leveren. Het is niet erg wanneer u een foutje maakt – er is een grote kans dat ze snel opgespoord en verholpen zullen worden. Wanneer u er niet zeker van bent hoe een pagina bewerkt moet worden, lees dan Help:Uitleg of probeer het uit op uw kladblok. Nieuwe gebruikers zijn altijd welkom. Itsme (overleg) 28 mrt 2013 02:24 (CET)

Eiwitten horen erbij[brontekst bewerken]

Eiwitten horen er toch ook nog bij?– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 131.174.221.133 (overleg · bijdragen) 6 dec 2007 15:00‎ (CEST)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Inderdaad, die staan er inmiddels ook bij. Itsme (overleg) 28 mrt 2013 02:30 (CET)