Overleg:Maltezer

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

OTRS Ticket[brontekst bewerken]

Voor de tekst [1] geldt:

De toestemming voor dit werk, of een eerdere versie hiervan, is gearchiveerd in het VRTS-systeem van Wikimedia (onder ticket-nummer 2010093010008641). Neem alstublieft contact op met een gebruiker met toegang als u de toestemming bevestigd wilt zien. -- Neozoon 1 okt 2010 01:10 (CEST)[reageer]

Maltezer lang of kort haar.[brontekst bewerken]

De rasstandaard van een maltezer is met lang haar, op iedere show is kort haar een afkeur. Gelieve geen foto te plaatsen van een Maltezer met kort haar.

Verder kost een Raszuivere Maltezer huishond in NL of BE tussen de 1250 & 1500 euro voor een reu en 1500 & 1850 voor een teef. (show honden ,worden eerst getraind een jaar, kunnen tot 12000 euro kosten.) Al het andere zijn Boemers (niet raszuiver) en komen vaak al met 4 tot 6 weken uit landen als Polen, koop dit niet, veelal worden zij niet ouder als 3 tot 12 maanden. Koop alleen een Maltezer bij een erkende fokker maar nooit bij een fokker die meer dan 2 rassen fokt.

Ook de term Mini Maltezer is onzin, er is maar 1 Maltezer, alles wat groter is als de richtlijnen zijn kruisingen met andere rassen. Maltezer leeuwtje is ook een foute term. Ik hoop dat ik zo minder op straat wordt aangesproken met de onzin zin: goh is dat nu een mini Maltezer? nee mevrouw...... dit is wel een echte.

Gebruiker:Ugotmail