Overleg:Marcel Logist

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

verwijdering navigatie partij waar deze politicus deel van uitmaakt[brontekst bewerken]

Beste Michiel, u verwijderde zonder overleg het navigatiesjabloon van de partij waar Marcel Logist deel van uitmaakt. Met als argument dat dhr Logist er zelf niet in voorkomt. Ontegensprekelijk een 'eigen inzicht'. Na u hierop te wijzen gaat u een zogenoemde bewerkingsoorlog aan, zonder te duiden waarom u wederom een nuttig sjabloon - dhr Logist is al zittend politicus ontegensprekelijk een vertegenwoordiger van deze partij - verwijderd. Vermeld argument: dat ik het er zelf heb geplaatst.

  • het navigatiesjabloon brengt de verwante thema's van een artikel naar voor en maakt ze vindbaar voor gebruikers (daarom ook dat ze bestaan op wikipedia)
  • de navigatiesjablonen staan bij zeer veel zittende politici én alle Vlaamse, Federale en Brusselse verkozenen van Vlaamse partijen. Bij zij die geen mandaat (meer) opnemen zijn deze afwezig. Het verwijderen van dit sjabloon op één artikel gaat de eenvormigheid van artikels tegen
  • onderaan een pagina, meer bepaald onder de appendix of (indien aanwezig) opvolgingssjablonen- is het daarnaast ook niet storend voor wie verder niet in de partij, maar enkel de politicus geïnteresseerd is.
  • Deze sjablonen zijn al zeer lang aanwezig én bij alle partijen. Heel veel van deze artikels hebben veel verschillende gebruikers, waarvan er geen enkele - buiten u nu - de sjablonen heeft verwijderd. Een teken dat de gemeenschap met de aanwezigheid ervan - buiten u blijkbaar - geen probleem heeft. Verschillende andere gebruikers hebben er überhaupt voor andere partijen aangemaakt en bij politici geplaatst...
  • Ja door mij toegevoegd, net als in vele gevallen de infobox, bronnen, verwijzingen naar de fiches op de website van de kamer, senaat, Vlaams of Brussels parlement. En een soortgelijke opmaak voor alle artikels handelend over politici.... (een proces van zeer lange adem)

Met vriendelijke, doch verbijsterde groet, Bjelka (overleg) 20 jan 2016 23:01 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Marcel Logist. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 jul 2018 03:57 (CEST)[reageer]