Overleg:Martin Gaus

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik las in het artikel dat Martin Gaus carrière heeft gemaakt als directeur van een staalfabriek. Welke fabriek was dat? In Nederland is bij mijn weten maar één plaats waar staalfabrieken zijn en die zijn onderdeel van de Hoogovens in IJmuiden. Was Martin Gaus directeur van Hoogovens IJmuiden? Of van een buitenlandse staalfabriek? Wie weet hier meer over?

het proggramma van K3 waarin martin gaus optreed heet niet "de wereld is mooi", maar "de wereld van K3" – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.70.156.120 (overleg · bijdragen)

Geboorteplaats[brontekst bewerken]

Martin Gaus is volgens mij geboren in Amsterdam en niet in Schiedam. De geboorteplaats Schiedam is ook door een anonieme gebruiker ingevuld, die destijds veelvuldig vandalisme pleegde. Later door veel media op internet overgenomen. Maar op bijv. http://www.flevolandsgeheugen.nl/2944/nl/martin-gaus staat Amsterdam als geboorteplaats, en ik hoorde dat ook in een radio 1-interview met Martin Gaus waarin werd verwezen naar de fout op Wikipedia. Dus veranderd... Falcongj (overleg) 7 aug 2013 10:57 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Martin Gaus. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 27 feb 2020 13:10 (CET)[reageer]

Ontbrekingen??[brontekst bewerken]

Ik vind het vreemd dat onder de naam alleen maar Nederlands televisiepresentator staat. Moet daar niet ook hondentrainer staan ? Daar is hij toch ook bekend om. Bovendien heeft hij al jaren geen eigen programma meer op tv, terwijl de hondenscholen gewoon door gaan. En verderop staat wel "hondenschool", maar niet dat er diverse hondenscholen met zijn naam zijn. Straatspoor (overleg) 31 aug 2022 08:57 (CEST)[reageer]

Inmiddels heb ik het aangepast. Straatspoor (overleg) 2 sep 2022 09:47 (CEST)[reageer]