Overleg:Mireille Mathieu

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Een of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Mireillemathieu1N.jpg, die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070216. --Erwin85Bot 17 feb 2007 22:32 (CET)[reageer]

Mireille Matthieu[brontekst bewerken]

Er staan in het stukje een paar feiten die niet met elkaar lijken te kloppen:

1. Het liedje waarmee ze is ontdekt is bovenin Jezebel en onderaan La Vie en Rose. 2. Bij 2008 (??) staat dat ze in meer dan 20 jaar niet op tournee is geweest; bij 2002 staat dat dit het begin was van een tournee door Frankrijk en België! Slechts een paar jaar verschil en geen 20 jaar.

Wat is juist???

Antwoord van Ricochet : 1. In 1964, wint Mireille in Avignon met "La vie en rose" (zangwedstrijd "On chante dans mon quartier"). In 1965 wint ze in Parijs met "Jezebel" (zangwedstrijd "Le jeu de la chance"). 2. Afwezigheid van 20 jaar op de Duitse planken. Hopelijk is het nu duidelijker.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Mireille Mathieu. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 mei 2019 19:53 (CEST)[reageer]