Overleg:Motor met water als brandstof

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

misschien je mail eens lezen ? dan zul je zien dat een waterstofcel geen brandstof cel is ,dus als je iets copieert lees dan eerst eens goed,de patenten staan gewoon online dus wat je schrijft is complete onzin. S.Meyer heeft het over resonerende electrolysche en niet over een chemisch reverse proces.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Alletro (overleg · bijdragen) 5 feb 2009 21:31

Weghalen noemen we hier vandalisme; verbeteren is kunde, maar dat kun je schijnbaar niet. Ik heb momenteel geen tijd voor dit artikel maar bij Wikipedia draait het daar ook niet om. Als je tijd hebt het verbeteren en je kunt het, doe dat dan ook. Maar vooralsnog zit je een beetje te treiteren en kom je absoluut niet serieus over. Als je het niet kunt, draai ik je bewerking gewoon weer terug en verander "waterstofcel" in "brandstofcel", zonder spatie trouwens prefesser. Davin 5 feb 2009 22:07 (CET)[reageer]


Weghalen noemen we hier vandalisme; verbeteren is kunde, maar dat kun je schijnbaar niet

De zin alleen al,ben met het onderwerp al jaren bezig en als je totaal niet weet waar je het over hebt waar begin je dan aan,zelfs het feit dat de spatie belangrijker is dan waar het om draait. En maar goed dat je er geen tijd voor hebt,want het is inderdaad zinloos om zinloze info te verstrekken,en wikki is voor het zo getrouw mogelijk weergeven van onderwerpen op feiten,en niet op wat je denkt te weten.Dus doe eerst je huiswerk voordat je het vandalisme noemt,een rekenboekje waarin staat dat 1+1 3 is kun je net zo goed weggooien.Hoogst irritant lui die schrijven om te schrijven zonder eerst hun huiswerk te doen.En als je zelfs na het weghalen van je foutieve infolink even wat uitgezocht had wist he gelijk waarom ipv aan te nemen dat je het juist hebt.

Water als brandstof: Is dit een vorm van Cold Fusion ??[brontekst bewerken]

Water motor.

Water motor[brontekst bewerken]

Principe: Door water via een elektrolyse proces te splitsen in H2 & O2 gassen wordt een brandbaar mengsel geproduceerd . Dit gasmengsel wordt tot ontbranding gebracht waardoor Hitte & kinetische energie wordt opgewekt.

Het is al diverse malen (geprobeerd/gelukt ??) om met dit principe een auto te laten voortbewegen. Zie deze links: https://nl.wikipedia.org/wiki/Motor_met_water_als_brandstof

http://www.waterpoweredcar.com/stanmeyer.html

http://www.waterpoweredcar.com/herman.html

http://www.waterpoweredcar.com/hydrobooster.html


Maar de wet van behoud van energie kan dit niet direct verklaren. Immers De gassen verbranden (H2 & O2 reageren weer met elkaar en vormen weer H2O = water) Hoe kan dit meer energie opleveren als er voor de elektrolyse nodig is ???.

normale verbranding van waterstof



Er moet dus ergens energie vandaan komen.

Is er al eens gemeten hoeveel water er uit het verbrandingsproces vrij komt ?? Is er al eens gemeten of er Helium vrij komt ???

Zou het niet kunnen zijn dat er (door de verbranding) (dit zijn immers toch een soort micro explosies??) een totaal ander proces plaatsvindt ??

Dit zou misschien een soort micro Kernfusie kunnen zijn van H+ ionen die daardoor Helium Atomen vormen ??.

Micro fusie van waterstof atomen en water



We hebben , Hitte , H2 (of H+ ionen) , grote druk (ter plaatse van de micro-explosies). Dit zou misschien een verklaring kunnen zijn van dit verschijnsel ??.

Of is het allemaal onzin wat er wordt ge-claim ’t ??

Enkele links:

https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_fusion


https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_fusion

https://en.wikipedia.org/wiki/Thermonuclear_weapon

Zou dit kunnen betekenen dat er een derde soort kernfusie mogelijk is ??? 1e Cold fusion (Koude fusie met katalysator ) 2e Hot Fusion (waterstof bom) 3e Regulated Fusion. (water motor)

Is de benaming “waterstof motor” dan niet een beetje verkeerd ?? Het zou misschien een Nucleaire Fusie motor genoemd moeten worden ??!!


Enkele problemen met dit systeem zou dan kunnen zijn: 1e Dat er water wordt omgezet in Helium.

2e In het systeem van Herman wordt deuterium (heavy water) gebruikt om het proces te bevorderen en er zou Tritium gemeten zijn ?? (heeft de VS overheid daarom soms het systeem verboden ??) . Dit proces zou ook een soort lichte X-rays afgeven??.

3e Er wordt (bij de “Herman” auto) gewerkt met Palladium als catalysator, Kan dit materiaal de hoge temperaturen van dit proces aan of wordt het materiaal vernietigt door de (micro) explosies en verdwijnt na verloop van tijd ?? Dan zou dit de duurste brandstof allertijden zijn !!

4e Zijn er sporen van Helium in de uitlaatgassen meetbaar (meer als normaal) ?? Vragen: 1e Is er een gevaar van schadelijke straling in dit proces? 2e Zijn er meetbare sporen van Helium in de uitlaat van de motor (meer als normaal)? 3e Is er een natuurlijk proces om Helium weer terug om te vormen tot Waterstof ? 4e Er zijn enorme hoeveelheden waterstof in het heelal , is dat de herkomst van ons water ? Door het invangen van de H2 uit het heelal (en verbranden met O2 ) zou het water ontstaan kunnen zijn.

5e Waar komen deze wolken waterstof in het heelal vandaan ? 6e Als deze techniek op grote schaal gebruikt zou worden zou dat de gehele economie niet ten gronde brengen ??