Overleg:Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Foto's rollend materieel[bewerken]

Ik heb een flink aantal foto's van het rollend materieel gemaakt. Daarnaast wil ik graag foto's gaan maken van het materieel dat nu nog binnen staat. Het betreft dan foto's van rijtuigen die gelijk zijn aan rijksmonumenten, mobiel erfgoed zoals het in het jargon dan heet.

Is het een idee om de foto's in de tabellen te voegen? Ik vraag er expres naar omdat ik niet al het materieel goed genoeg ken. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 5 mrt 2012 09:45 (CET)

Lijkt mij geen gek idee om foto's in de tabellen toe te voegen. technisch heb ik geen idee hoe je dat netjes kan doen, maar er is vast wel een terzake kundige gebruiker die je daarbij kan helpen. Ik zag de foto's staan op je pagina, viel me op dat een aantal foto's erg donker zijn. Misschien een idee om die voertuigen een keer opnieuw te fotograferen op een dag dat het wat zonniger is. Succes! vr groet Saschaporsche (overleg) 8 mei 2012 13:14 (CEST)
Heb maar alvast een aanzet gemaakt, ben (vind ik) al aardig bedreven, maar ik sta altijd open voor opbouwende kritiek. Door te experimenteren met de knop toon bewerking ter controle kom je een aardig end. Heb nu twee foto's toegevoegd van "tractievoertuigen". Dqfn13 (overleg) 8 mei 2012 15:42 (CEST)

Why are some locomotives shown in italics[bewerken]

Some locomotives are shown in the table in italics (kursief - kursiv). Why? I guess because they have been scrapped. Could you confirm please? --NearEMPTiness (overleg) 23 jul 2016 17:59 (CEST)

That's correct. They are either demolished or the current situation is unknown. Dqfn13 (overleg) 23 jul 2016 19:50 (CEST)

Afbeelding toevoegen[bewerken]

Een afbeelding toevoegen begint met het uploaden van de afbeelding naar Wikimedia. Dit gaat via 'Bestand uploaden'. Het moet een afbeelding zijn waarop geen copyrights rusten van derde partijen. Bob.v.R (overleg) 4 aug 2017 13:27 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 sep 2017 06:59 (CEST)