Overleg:Ndyuka (volk)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

12 of 13 stammen[brontekst bewerken]

Kun je deze zin uitleggen: De Ndyuka zijn onderverdeeld in twaalf stammen waarvan het stam van het opperhoofd, de Graman, de dertiende is.? Ad 11 okt 2005 15:34 (CEST)

het letterlijk zoals het geschreven staat ze bestaan uit twaalf stammen waarvan die van de granman of opperhoofd de dertiende stam is. zo word het ook uitgesproken.
ik ben er ook niet eens met een paar dingens hier ik vind het een beetje geschied vervalsing . want je mag niet zeggen dat joden slaven hadden in Suriname , terwijl een van die Aucaanse stam de Djoe stam word genoemd en ik zal dat zeker moeten weten want dat is de stam van mij moeder. kortom er heerst hier een enorme censuur . – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.194.150.83 (overleg · bijdragen) 3 feb 2006 02:49‎

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Ndyuka (volk). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 mrt 2020 11:01 (CET)