Overleg:Nederlandse Vereniging voor Autisme

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

gekopieerd vanaf Overleg gebruiker:Paul-MD

Dag Paul-MD, leuk u weer te spreken.

Ik zag zojuist in de infobox op het artikel van de Nederlandse Vereniging voor Autisme dat u de naam Fred Stekelenburg heeft weggehaald en vervangen heeft door Vincent Baalman die daar nu voorzitter van is. Volgens de officiële website klopt dit inderdaad. Allen heb ik nu zjn naam echter weer terug geplaatst en door middel van twee haakjes tussen welke jaren hij actief was. Mag dit wel van u. Ik heb dit gelezen op linkedin profiel: http://nl.linkedin.com/pub/fred-stekelenburg/9/804/398. Het gebeurt echter wel vaker dat niet meer actieve personen wel op het artikel vermeld worden. Vaak gebeurt dit bij presentatoren en regiesiers van tv programma's zoals hier bij Lingo bijvoorbeeld. Graag wilde ik dus vragen of het bij een organisatie zoals de Nederlandse Vereniging voor Autisme ook mag. De naam van een voorziter hiervan vind ik best wel relevant om te vermelden. U ook? Graag hoor ik nog van u.

Groetjes van Maurice 84.104.71.131 21 aug 2013 13:57 (CEST)[reageer]

Beste Maurice, om misverstanden te voorkomen:
Het gaat dus om twee verschillende functies.
Stekelenburg is teruggetreden als directeur. Dat heeft hij (nog) niet verwerkt in zijn LinkedIn-profiel, waarschijnlijk omdat hij wel wat anders aan zijn hoofd heeft. Er is nog geen opvolger. Vandaar dat je op de NVA-website (nog) niets kunt vinden over wie er directeur is.
Ik heb jouw bewerking in het artikel dan ook teruggedraaid: de informatie die je plaatste, klopt gewoon niet.
Met vriendelijke groet - Paul-MD (overleg) 21 aug 2013 14:19 (CEST)[reageer]
Nog even dit. Stekelenburg opnemen als directeur in de periode 2000-2013 vind ik niet zo'n goed idee, als niet tegelijkertijd ook alle voorgangers van hem (dus vanaf 1978) worden genoemd.
Overigens was het indertijd wellicht wat te voorbarig van me om Stekelenburg te schrappen: hij is officieel pas per 1 september 2013 vertrokken. Zie hier. - Paul-MD (overleg) 10 sep 2013 12:15 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Nederlandse Vereniging voor Autisme. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 sep 2017 23:13 (CEST)[reageer]