Overleg:Onderwijs in de Verenigde Staten

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

suggesties[bewerken]

voor community college gaat het niet om een bachelor, maar waarschijnlijk om een Associate Degree aangezien deze normaal 2 jaar zijn. en het onwaarschijnlijk is dat men na een B. gaat doorstuderen voor een B.
als bronnen:
Het niet toestaan van religieuze inslag voor scholen: de Amerikaanse grondwet;
Voor de cijfer inflatie: Nuffic, Afdeling Diplomawaardering & Certificering (2006). Notitie aangaande het omzetten van (examen) cijfers: een onderzoek Den Haag: Nuffic. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Menno87 (overleg · bijdragen) 1 apr 2010 14:36‎ (CEST)

Tabel K12[bewerken]

Ik heb een nieuwe tabel geplaats van het overzicht van de vergelijking tussen het Amerikaans-, Nederlands- en Vlaamssysteem. Dit geeft ook aan hoe de leerjaren op de high school heten. De tabel is redelijk duidelijk. alleen krijg ik het niet voor elkaar om bijvoorbeeld de 7e en 8e klas in Junior High School op gelijke hoogte te krijgen met de 1e en 2e klas uit Nederland. en het 10e (Sophomore) met de 4e klas. Als hier iemand bij zou kunnen helpen zou dat de tabel nog duidelijker maken.Melvinvk (overleg) 10 jan 2019 21:52 (CET)