Overleg:Oppositie (politiek)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Afbeeldingsuggestie[bewerken]

Op dit moment bevat dit artikel geen afbeeldingen. Andere Wikipedia's gebruiken voor dit onderwerp wel afbeeldingen. Deze worden hieronder genoemd. Als die afbeeldingen geschikt zijn, kunnen ze ook hier gebruikt worden. Zie Help:Gebruik van bestanden voor instructies daarvoor. Bedenk wel dat een artikel niet per se afbeeldingen hoeft te bevatten.

Als het artikel ondertussen afbeeldingen bevat of de suggesties hieronder niet bruikbaar zijn, kun je dit bericht weghalen. Als dit het enige bericht op deze overlegpagina is, kun je de pagina voor directe verwijdering nomineren met {{nuweg}}.

Meer informatie over deze suggesties staat op Wikipedia:Wikiproject/Afbeeldingsuggestie.

Afbeeldingen op Commons[bewerken]

Afbeeldingen die op Commons: staan, kunnen direct gebruikt worden.

Afbeeldingen op Wikipedia[bewerken]

Lokaal geüploade afbeeldingen zul je eerst naar Commons moeten verplaatsen om ze te kunnen gebruiken. Het afbeeldingenbeleid van de verschillende projecten is echter niet altijd gelijk aan het beleid van Commons, zie m:Non-free content en Commons:Commons:Licensing voor meer informatie. Controleer dus eerst of een afbeelding wel verplaatst kan worden. Een handig hulpmiddel bij het verplaatsen is CommonsHelper.

Je kunt deze afbeeldingen ook in een galerij bekijken. --Erwin85TBot 15 nov 2010 23:35 (CET)