Overleg:Phil Taylor

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Warrige tekst[bewerken]

Vandaag toegevoegd de volgende tekst :

Daarnaast speelde Taylor nog het toernooi om de Nachtegaal Masters waarin hij met 3-1 in sets van Van Barneveld won. Ook was er nog een dartgala in Hengelo en ook daar speelde de twee grootmachten in darts tegen elkaar. De 1e keer in de finale 6-4 in legs voor Taylor. De 2e keer in de halvefinale 5-4 in legs voor Taylor. En de derde dag in de poule won Barney met 4-2 in legs van Taylor maar de finale werd weer door Taylor gewonnen met 6-2 in legs.

De tekst komt op mij een beetje warrig over. Eerst de finale, dan pas de halve finale en op derde dag de poule? Iemand die hier wat meer over weet? FvS 9 mrt 2006 13:56 (CET)

Hemeco[bewerken]

Is het echt zo belangrijk dat hij het Hemeco open heeft gewonnen? Lijkt mij niet echt een belangrijk toernooi maar meer een poging tot reclame. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.81.201.100 (overleg · bijdragen) 5 jan 2011 05:58 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Phil Taylor. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 2 okt 2017 02:28 (CEST)