Overleg:Piraña

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het lijkt me goed om de link naar het artikel over de Piraña op Het Wonderlijke WC Web te laten staan. Dit omdat het een erg uitvoerig beeld geeft van de attractie, en veel interessante informatie bevat over o.a. de architectuur van het gebouw en de decoraties van de attractie. Dit is informatie die zeker de diepgang van de wikipedia entry weet aan te vullen.

Ik heb het even bekeken en het lijkt me een gekleurde, maar wel complete site, ik zal het laten staan. Wil je trouwens je berichten ondertekenen met vier tildes? (~~~~), bedankt, Vincentsc 30 jul 2006 14:19 (CEST)

"onverklaarbare graancirkels in de Zuid-Amerikaanse landschappen" ? Graancirkels zijn typisch Engels! // Ibbeltje 19 mei 2007 22:29 (CEST)

Gulcher 14 jan 2009 13:57 (CET) Ik las op de externe link dat er 4 pompen zijn die het water rondpompen. Weet iemand wat voor pompen dit zijn? In de Efteling wordt dit volgens mij goed verborgen gehouden. In Seaworld San Diego was het duidelijk te zien dat ze de volgende techniek gebruikten: http://nl.wikipedia.org/wiki/Schroef_van_Archimedes

Gebruiken ze dezelfde techniek in de Efteling? Gulcher 14 jan 2009 13:57 (CET)