Overleg:Plantengemeenschap

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het begrip vegetatie[bewerken]

In andere talen is het begrip "vegetatie" behandeld ! Hier klopt iets niet. --Forstbirdo 13 apr 2009 11:57 (CEST)

Je hebt gelijk. Ik heb het aangepast, kijken wat de robots nu doen. PAvdK 13 apr 2009 13:29 (CEST)
Helaas, volgens mij niet in orde. --Forstbirdo 18 apr 2009 09:55 (CEST)
Wat ik gebruiker:Forstbirdo kan aanraden: doe een voorstel, met de nodige links voor hoe het volgens jou zou moeten of in elk geval beter zou zijn. Wees je er ook van bewust dat er (nog) niet in elke wikipediataal "equivalente" artikelen zijn die exact, qua titel of inhoud, overeenkomen. Soms wordt een link gelegd naar iets wat er in de buurt komt. --VanBuren 3 mei 2009 13:58 (CEST)

Europese plantengemeenschappen[bewerken]

Welk literatuur wordt gevolgd in de indeling van de Europese plantengemeenschappen? mvrgr. PAvdK (overleg) 30 sep 2012 12:26 (CEST)

Ondertussen beantwoord; zie artikel.

Sub-associaties?[bewerken]

Is het wel zinvol alle Sub-associaties op te sommen die alle doorverwijzen naar de Associatie, waar ze dan ook weer genoemd en behandeld worden? Nu wordt het artikel onnodig lang en extra informatie geeft het niet. Voorbeeld:

Ik zou me het nog kunnen voorstellen dat het zinvol is als al die doorverwijzingen nog eens een echt artikel worden, maar het dan is wel een reuzenklus die Johan N aan het uitvoeren is (tussen twee (waarvoor hulde!)). mvrgr. PAvdK (overleg) 3 feb 2014 14:11 (CET)