Overleg:Politics.be

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze pagina werd aangemaakt door een banneling die met een haatcampagne tegen de site Politics.be bezig is. De inhoud is dan ook voor een groot stuk gekleurd en foutief.

Nieuwe omschrijving Politics.be[bewerken]

Het zou natuurlijk geäpprecieerd worden wanneer bijdragen waaraan twee uur is gewerkt niet worden gewist en vervangen door louter, persoonlijke commentaren, zonder encyclopedische waarde.

Ik vind hier en daar wel iets reclameachtig. Er staat een aantal maal hoe succesvol het wel niet is, dit zou wat compacter kunnen enzo. Het sjabloon even laten staan, het sjabloon zegt niet dat het meteen wordt weggekieperd hoor, je kan op de verwijderlijst melden dat je een nieuwe versie heb geplaats en daar aangeeft dat je denkt dat dit een betere versie is.. Dolfy 17 nov 2006 15:30 (CET)

Alweer veranderd...[bewerken]

Blijkbaar is het alweer aangepast...Laat het geheel maar verdwijnen dan. Mooie leden die jullie hier hebben...Werk ik twee uur aan dat ding om toch nog iet of wat te geven (niet dat het perfect was) en kan zo'n rancuneuze oen alles wissen.

Laatse poging[bewerken]

Ik heb de inhoud nog wat aangepast adhv van je bemerkingen + een bijkomende alinea omtrent de controverse rond het forum. Dit moet het zo wat zijn denk ik.

Het is inderdaad al weer wat beter. Of het ook genoeg om het artikel behouden kan ik iets minder inschatten, maar ik denk dat zo zeker een betere kans maakt.. Dank in ieder geval voor je inspanning.. Dolfy 17 nov 2006 17:55 (CET)

Link naar Banland[bewerken]

Een haatcampagne is een groot woord.

Maarten Malaise heeft ons trouwens al bedankt voor de gratis promotie dit dit allemaal heeft opgeleverd voor Politics.be In de periode van de 'wikipedia-rel' is het ledenaantal er goed op vooruit gegaan.

Anyway, wou even vragen of het woordje banland ook een verwijzing kan krijgen naar de site (http:banlandforum.notlong.com) De twee "//" niet vergeten na http: => deze konden niet gepost worden in dit bericht owv spamfilter.)