Overleg:Powerlifting

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vergeet niet dat er in Nederland twee powerlifting federaties zijn. Daarom snap ik ook niet waarom de informatie van de federaties weg gehaald is?

Ik zie niet waar de powerliftingfederaties ingevoerd worden. Ik zie enkel dat jij hier het hele gewichtsklasse systeem weggooit onder het mom van overzicht. Mvg, Fontes 22 feb 2010 14:29 (CET)

Ik was nog niet helemaal klaar met het bewerken en de bronvermeldingen etc. Ben jij een mod van deze pagina, want ik snap niet waarom mijn wijzigingen niet geaccepteerd worden? Net als de powerlifting records die nu allemaal weggehaald zijn, dat is toch juist essentiële informatie voor de geïnteresseerden? Niemand interesseert het om een lange lijst te zien van alle bankdruk records, dan kun je net zo goed naar die websites gaan. Het moet gewoon kort, krachtig en overzichtelijk zijn allemaal. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Captainvictor (overleg · bijdragen) 22-02-2010

Nee ik ben geen mod van deze pagina. Wat "niemand interesseert" kun jij moelijk alleen vertellen. Hetzelfde geldt voor hoe het moet. Graag niet hele stukken informatie vernietigen die anderen wel degelijk interesseren, andersh adden ze het hier niet toegevoegd. Fontes 22 feb 2010 15:24 (CET)
Dat het bankdrukken te veel extra uitgelicht werd kan ik achter staan. Dan hadden dezelfde overzichten ook voor de andere onderdelen geplaatst moeten worden. Ik zal het voorlopig dan ook bij de huidige versie laten. Mvg, Fontes 22 feb 2010 15:27 (CET)

PPS: Zou er ook nog wat informatie over de Belgische powerlifting in kunnen? Het artikel is nu voornamelijk gericht op het powerlifting in Nederland. Mvg, Fontes 22 feb 2010 15:30 (CET)

Ik zat er ook al aan te denken. Op krachtsportgebied weet ik echter weinig van België, maar ik zal eens rondkijken op het www. - Richardkw 22 feb 2010 15:33 (CET)
Is lastig te vinden. Ook weer verschillende federaties enzo. De records van de lagere gewichtsklassen zouden mogelijk ook nog in het artikel kunnen, of de wereldrecords.. Ik hou het nog even in gedachten. En uiteraard staat het iedereen vrij records toe te voegen:) - Richardkw 22 feb 2010 15:42 (CET)

Ja klopt, maar waarom het bankdrukken dan helemaal uitgelicht is onder het onderwerp powerliften vind ik dan moeilijk te begrijpen. Maar sorry dat ik het dan vernietigd had, ik wou het gewoon wat algemener maken door alle records van alle 3 de onderdelen neer te zetten. Die overzichten worden toch gewoon algemeen bepaald door de gene die er kennis van hebben? Heb jij bepaalde rechten aangevraagd om het zo te laten als het is? Want hoe kunnen er dan ooit veranderingen aangebracht worden?

Ik wil graag eerst wat informatie over de bonden etc in het artikel verwerken. Dit alles is nu meer gericht op de powerliftingbond.

M.v.g.

Iedereen kan dingen wijzigen. Er zijn voor een artikel zelf geen mensen met speciale rechten. Alleen moderatoren kunnen ingrijpen met beveiliging van een artikel als iets uit de hand loopt ofzo. Vaak is het handig (vooral als je hier pas zit en een grote wijziging doet) om in de 'samenvatting' een toelichting te geven. Ik heb trouwens jouw versie weer teruggedraaid en ietsje gewijzigd. Zo te zien, kon gebruiker Fontes zich hier in vinden. Als je iets weet voeg het dan gerust toe. Het zou evt. nog in tabellen kunnen, maar daar heb ik nu de tijd en energie niet voor:) Maar dat is op zich niet zo'n ramp, zonder tabellen. p.s. als je overlegberichten wilt ondertekenen met ~~~~ of Button sig.png in de editor, dan is er makkelijker te zien wie wanneer wat toevoegt. M.v.g. - Richardkw 22 feb 2010 16:09 (CET)

Oke prima, ik ben hier net nieuw eigenlijk. Als ik dingen wijzig dan geef ik het wel duidelijk in de samenvatting aan.

Wat is jullie powerlifting achtergrond eigenlijk?

--Captainvictor 22 feb 2010 16:21 (CET)

Ik zag het inderdaad van de samenvatting. Een standaardgewoonte denk ik om dat er bij te zetten, net als van de handtekening. Zelf ben ik meer een toeschouwer. Ik doe wel krachttraining, maar ben geen powerlifter. Dat laat ik aan de grotere jongens over:) In principe is dat niet altijd van belang bij een artikel. Als ik in de geschiedenis kijk is het artikel al 5 jaar oud en heeft het diverse ontwikkelingen ondergaan. Het kan best zijn dat er echte powerlifters aan bijgedragen hebben, vooral met de start van het artikel.. Ik was wel een beetje fan van mijn plaatsgenoot Cees de Vreugd (rip), dat artikel heb ik gestart omdat ik veel informatie over hem heb. Vooral krantenberichten en heb hem weleens een gezin zien bankdrukken op een kermis ergens rond 1984. Maargoed, ik ga me op iets anders richten. succes en m.v.g.- Richardkw 22 feb 2010 16:35 (CET)
Mijn achtergrond is ook miniem en meer als fan. Mijn grootste bezwaar was eigenlijk dat een heel stuk informatie verdween uit het artikel zonder duidelijke reden. Later viel mij pas op dat deze informatie wel heel erg toegespitst was op een enkel onderdeel van het hoofdonderwerp. Zodoende heb ik nu vrede met je wijzigingen. Voor iemand die nieuw is pak je het trouwens erg goed op hoor, heel netjes dat je de stap naar het overleg zet! Mvg, Fontes 22 feb 2010 16:40 (CET)

Ja bedankt, en leuk om te horen dat jullie er dan een fan van zijn. Zelf beoefen ik de sport pas 3,5 jaar, maar in principe heb ik er al veel over geleerd. Ik heb nu een eigen team bij powerliftingholland en verwacht de komende jaren nog wat meer ervaring en kennis op te bouwen. Zelf hoop ik ooit dat we nog maar 1 federatie in Nederland hebben i.p.v. 2, want het is een beetje achterlijk dat er dan eigenlijk 2 verschillende Nederlandse records zijn. Ook zou het de sport dan serieuzer maken, wat weer leidt tot een betere erkenning. Maar goed, i.i.g. probeer ik de encyclopedie nog wat uit te breiden met wat nuttige informatie. Zou wel leuk zijn als het powerliften wat meer bekend wordt :D --Captainvictor 22 feb 2010 17:19 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Powerlifting. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 sep 2017 08:23 (CEST)

Uitgevoerd Gecheckt - Twee dode links vervangen door andere links en de vervangen link nagekeken. - Richard kiwi Overleg 10 sep 2017 13:21 (CEST)