Overleg:Rationale

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit is de grootst mogelijke onzin, wat hier beschreven wordt is een debrief, niet een rationale. Een rationale is een samenvatting het gepresenteerde reclameconcept in ofwel een verhaal ofwel de sterke punten uit de campagne. Een rationale wordt geschreven door de creatieve afdeling van een bureau, een debrief door een strateeg/account medewerker. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.157.45.244 (overleg · bijdragen) 4 mei 2012 12:51

Zou graag willen helpen maar mijn woordenboek kent het wordt Rationale niet op deze manier. Hij kent het wel als berekenbaar, maar dat is niet van toepassing op deze pagina.Lars-f-94 (overleg) 22 mei 2012 11:33 (CEST)
Inmiddels is het stukje geheel omgewerkt. De verklaring van de reclame-rationale is gebaseerd op tekstpassages van verschillende reclamebureaus en -opleidingen. De versierde speld die Gebruiker:Carolus in 2007 toevoegde is niet in de literatuur terug te vinden, en ook op het plaatje dat hij erbij zette is deze nergens te bekennen, het lijkt me een geval van klok en klepel. Glatisant (overleg) 19 aug 2012 02:11 (CEST)