Overleg:Regering-Verhofstadt II

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

door de stoelendans en alle mutaties is dit overzicht nu wel een rommeltje.

ik stel voor: eerst overzicht eerste minister en vice-ministers (en ook de geschiedenis hiervan)

en dan een overicht ofwel per persoon met de geschiedenis van zijn bevoegdheden ofwel per afzonderlijk bevoegdheid (bv.leefmilieu) en de geschiedenis van de ministers hiervoor.

Blauw 5 dec 2004 15:27 (CET)[reageer]

Zou er beter niets gezegd worden over het neo-corporatistisch model dat de paarse regering hanteert?

Herschikking pagina[brontekst bewerken]

Deze pagina is onoverzichtelijk, als men naar de tabel zou kijken zou het verkeerde idee kunen betstaan wie de huidige ministers zijn. Men zou dus de ganse pagina moeten lezen om te weten te komen wie er minister is van wat.

Er is een tabel nodig met de huidige ministers die het centraal deel van de pagina vormt. Tekstueel kan dan uitgelegd worden wie wanneer minister was voor wat. In mijn opzicht is de actualiteit van een pagina over de huidige regering belangrijker dan wie er vorig jaar minister was.

Ten minste als deze pagina relevant wil zijn. Op 4 juni had ik een eerste gooi gedaan naar deze pagina wat te actualiseren, maar dat is ongedaan gemaakt omdat men er vanuit gaat dat iedereen de ganse pagina leest. Een veel betere bron van informatie dan deze pagina is momenteel te vinden op https://www.cia.gov/library/publications/world-leaders-1/world-leaders-b/belgium.html.