Overleg:René van der Gijp

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De schrijver ( Ernesto.E.Lavelle ) heeft (waarschijnlijk) zijn eigen verhaal van de website ( http://www.alternatievestadsdichter.web-log.nl/ ) overgenomen, sjab: wiu lijkt mij duidelijk. --EdwinB 21 sep 2006 23:11 (CEST)[reageer]

Net even de tekst van superlatieven en subjectieve verwijzingen ontdaan. Het leek wel een reclameverhaal voor Van der Gijp zelf.

geboorteplaats[brontekst bewerken]

Bij controle deze wijziging opgemerkt waarbij de geboorteplaats door een anonieme gebruiker gewijzigd werd van Dordrecht in Dubbeldam. Vond niet direct een bron die het bevestigde of tegensprak. Iemand die dit kan bevestigen of ontkennen? - Byl (overleg) 7 mei 2011 08:01 (CEST)[reageer]

Is idd Dordrecht [1], [2] -- Lεodb 8 mei 2011 00:54 (CEST)[reageer]

Rene in "Profiel" van de KRO[brontekst bewerken]

Ik heb niks waargenomen op deze wiki pagina over Rene van der Gijp met betrekking tot de om hem draaiende aflevering van het TV-programma "Profiel" van de KRO op 30 April jongst leden.

Zie hier een link: http://profiel.kro.nl/seizoenen/2011/afleveringen/30-04-2011/

Wellicht zou iemand dit willen toevoegen ? Dit is mijn eerste keer dat ik een suggestie voor een bijdrage aan een wiki pagina schrijf dus excuseer mij als ik "zomaar binnen val" of iets verkeerd heb geplaatst.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door NiTeCr4Lr (overleg · bijdragen)

Uitgevoerd Uitgevoerd - Lεodb 12 mei 2011 00:47 (CEST)[reageer]