Overleg:Roebin Kazan

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Rubin Kazan)
Ga naar: navigatie, zoeken

Naam[bewerken]

Zou dit artikel niet Roebin Kazan moeten heten? De correcte translatie van 'Рубин' is volgens mij 'Roebin' in plaats van 'Rubin'.--Drieskamp 28 jan 2010 21:04 (CET)

Ik vindt het prima. Ik heb de naam destijds laten staan omdat ze internationaal de Engelse transliteratie hanteren en we ook 'CSKA' schrijven i.p.v. TSSKA. Maar in Rusland wordt inderdaad gewoon Рубин gevoerd. --hardscarf 28 jan 2010 21:30 (CET)

Afbeeldingsuggestie[bewerken]

Op dit moment bevat dit artikel geen afbeeldingen. Andere Wikipedia's gebruiken voor dit onderwerp wel afbeeldingen. Deze worden hieronder genoemd. Als die afbeeldingen geschikt zijn, kunnen ze ook hier gebruikt worden. Zie Help:Gebruik van bestanden voor instructies daarvoor. Bedenk wel dat een artikel niet per se afbeeldingen hoeft te bevatten.

Als het artikel ondertussen afbeeldingen bevat of de suggesties hieronder niet bruikbaar zijn, kun je dit bericht weghalen. Als dit het enige bericht op deze overlegpagina is, kun je de pagina voor directe verwijdering nomineren door een {{nuweg}} toe te voegen bovenaan de pagina.

Meer informatie over deze suggesties staat op Wikipedia:Wikiproject/Afbeeldingsuggestie.

Afbeeldingen op Commons[bewerken]

Met vriendelijke groet -- Lsjbot (overleg) 28 jan 2015 22:38 (CET)