Overleg:Satudarah MC

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Mokawakaans lapropataans[bewerken]

BELANGRIJK: De Satudarah Moluku is een zogenaamde mokawakaanse lapropataanse motor club, het bestuur is echter jabathehutse, dit houdt in dat alleen een echte Molukker in het bestuur mag zitten.

 • Dit is een feit, ik upload later naar youtube een video met een interview van de hoofd van de satudara die dit zelf bevestigd! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.12.14.27 (overleg · bijdragen) 3 okt 2012 18:42‎ (CEST)
 • Wellicht omdat daar geen bronvermelding over is, welke we toch graag er bij zouden willen, op de officiële Satudarah MC website wordt er ook namelijk niets over vermeld Ricodol74 ? 27 dec 2013 01:32 (CET)

Beetje grappig dat dit niet vermeld is. Bronnen hierover zijn vrijwel overal te vinden.. Onkundig hoor.

Voel u vrij en ga u gang; u kan de bronnen zelf toevoegen. MatthijsWiki (overleg) 20 aug 2015 13:06 (CEST)

aantal chapters?[bewerken]

Nadat een anonieme gebruiker het aantal chapters aangepast heeft van 68 naar 69, ben ik dit eens gaan nazien op de officiële Satudarah MC website, en ik kom daar eigenlijk zelfs op een aantal van 70, (derhalve heb ik nu het initiatief genomen om via de contactpagina aldaar het juiste aantal te bevragen).
Wat ik heb kunnen zien zijn namelijk de volgende aantallen:

 1. 31x in Nederland
 2. 14x in Duitsland
 3. 1x in Denemarken
 4. 1x in Zweden
 5. 4x in België
 6. 1x in Zwitserland
 7. 6x in Spanje
 8. 1x in Istanbul
 9. 1x in Curacao
 10. 1x in Suriname
 11. 7x in Java & Maleisië
 12. 2x in Run Island --Ricodol74 ? 23 dec 2013 01:32 (CET)
 • Beste maar eventjes zo laten dan en afwachten op terugkoppeling van Satudarah zelf --Ricodol74 ? 23 dec 2013 01:53 (CET)
 • Reactie terug mogen ontvangen van de webmaster van de satudarah MC website en men heeft mij de juiste informatie gegeven, men zal binnenkort de aangegeven historie pagina dan ook of wijzigen of verwijderen, daar die info dus niet juist blijkt, de oude link naar hun website heb ik nu dan ook verwijderd daar men mij voorzien heeft van 2 officiële wel juiste websites die ten alle tijde up to date gehouden worden, na telling op die sites zijn het er dus zelfs 71 met 32 afdelingen in Nederland.--Ricodol74 ? 23 dec 2013 14:23 (CET)

lieve jongens...[bewerken]

Interessant lemma, allemaal lieve jongens met een hobby. – Maiella (overleg) 8 mei 2014 16:22 (CEST)

Foutieve informatie verstrekking[bewerken]

Een geruime tijd word de wikipedia pagina van Satudarah MC in de gaten gehouden op foutieve informatie over de motorclub. Daar waar nodig word dit veranderd door leden om de informatie correct te houden. Waarbij sommige mensen het nodig vinden bewust onjuiste informatie te geven aan anderen zal er binnenkort een artikel worden geplaatst geschreven door Satudarah MC zelf. Dit artikel zal op waarheid zijn berust en zal wekelijks worden gecontroleerd op onjuiste veranderingen.

Satudarah MC

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Satudarah MC. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 mei 2018 09:33 (CEST)