Overleg:Sint-Lievenspoort vzw

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bronnen[brontekst bewerken]

Potentieel interessante bronnen:

Enkele vragen[brontekst bewerken]

@Pauline Vandenbossch, ter reflectie bij het inhoudelijk verbeteren van het artikel:

  • In de inleiding wordt gezegd dat SLP een netwerk is. Een netwerk, lijkt me, is een groep van verschillende organisaties die via een netwerk met elkander samenwerken. Zou het hier niet gewoon 'organisatie' moeten zijn?
  • In de inleiding komt de doelgroep niet naar voren? Uit het vervolg maak ik op dat het vooral om slechthorende en dove kinderen gaat.
  • Als doelstelling wordt geschreven dat Sint-Lievenspoort beoogd een center of excellence te zijn met wetenschappelijk onderbouwde expertise... Een vreemde doelstelling voor een zorginstelling en niet aantrekkelijk voor de doelgroep... De feitelijke doelstelling zal vermoedelijk op een of ander manier het welzijn van de doelgroep centraal staan. Zie tweede paragraaf op deze pagina van hun website.

mvg, — Chescargot ツ (overleg) 9 mei 2022 00:07 (CEST)[reageer]

Bedankt voor de hulp bij het artikel.
Ik heb rekening gehouden met jouw opmerkingen en de pagina iets duidelijker uitgeschreven.
Met vriendelijke groeten. Pauline Vandenbossche (overleg) 9 mei 2022 07:28 (CEST)[reageer]

Meer dingetjes...[brontekst bewerken]

Beste Pauline Vandenbossch, ik heb in de tekst duidelijk proberen te krijgen waar welke diensten van Lievenspoort zitten. (Blijkbaar zitten ze allemaal op een groot terrein en worden door doorgaande verbouwingen en uitbreidingen enkele diensten nog eens verhuisd)... Kun je controleren of dat in de geschiedenis correct is weergegeven, want daar lijken de bronnen niet altijd eensgezind over te zijn.

Het kopje Missie zou misschien beter Werkterrein kunnen zijn? Het klinkt denk ik minder promoterig en het geeft je de vrijheid om wat meer over het werkterrein van Lievenspoort uit te wijden.

Wat denk je ervan om de beste relevante plaatjes van de fotogalerij in de lopende tekst te plakken en naar de rest te verwijzen middels Commonscat? Nu lijkt het me een beetje overkill aan afbeeldingen.

Groet, — Chescargot ツ (overleg) 12 mei 2022 15:51 (CEST)[reageer]