Overleg:Skyline (stad)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Is het een idee om een sectie "externe links" toe te voegen? Ik heb er 3:

De tweede link is naar mijn eigen site. Ik had hem eerder toegevoegd (incl. een stukje van de lijst mijn site) maar die is verwijderd als zijnde tezeer promotiemateriaal. Daar kan ik ook wel inkomen, bij nader inzien. Anderzijds lijken mij de links die ik hier noem alledrie relevant voor dit onderwerp.

Ik denk dat het teveel POV is om dergelijke lijsten op te nemen, andere mensen hebben er wellicht een andere mening over. FvS | Overleg 29 mrt 2006 12:24 (CEST)

Naam[bewerken]

Dit lijkt me een zeer ongebruikelijke benaming voor wat doorgaans een skyline heet. Bij geen bezwaar zou ik het graag binnenkort hernoemen, ideeën voor de "desambiguator" tussen de haakjes zijn welkom. Paul B 26 nov 2008 22:48 (CET)

In augustus dit jaar is er weer stadssilhouet van gemaakt. Onterecht, lijkt mij. Nederlands is natuurlijk mooi en onnodig Engels heel ergerlijk, maar het gewone woord hiervoor in onze taal is gewoon skyline en zo moet dit artikel ook heten. Plaats (overleg) 21 nov 2012 20:47 (CET)
Ik loop er nu pas tegenaan, maar ik heb het maar weer hernoemd naar de gebruikelijke term. Voor de hernoeming naar 'stadssilhouet' waren geen argumenten gegeven. Paul B (overleg) 27 jul 2014 20:44 (CEST)

Plaatjes[bewerken]

Weet iemand hoe je misschien de plaatjes naast elkaar zet?Stock person bw.png Kalta overleg 28 apr 2010 07:08 (CEST)

Rotterdam[bewerken]

Kan iemand mij vertellen wat er met de skyline van Rotterdam gebeurd is? --Junk 7 mei 2010 17:09 (CEST)