Overleg:Stefaan Van Laere

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 17 mrt 2008 11:34 (CET)[reageer]

Ondertussen weer een enorm verworden tot een zeer promotioneel cv lemma wat in het geheel niet meer neutraal te noemen is. Zie ook de wiu nominatie van februari 2009. Agora 20 apr 2010 20:58 (CEST)[reageer]

Ik heb alle promo verwijderd en het npov sjabloon daarom verwijderd Saschaporsche (overleg) 24 dec 2013 09:03 (CET)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Stefaan_Van_Laere zijn de volgende bewerkingen gevonden:

  • 2019-04-03 09:48:43 TaalBarbaar ("Van eigen bodem. De Belgen op het WK cyclocross (wielerboek, met Freddy De Meester)" -> {{bron?}} Onvindbaar op het www, enige google-hit is dit lemma)

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 17 feb 2022 06:17 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.